DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KO ile ilgili sorularim var help
F
11 yıl (204 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Eski ko oynayanlardanim ozamanlar premium falan yoktu oyun cok renklenmis. Hesap falan zaten kayip. Eskiden 59 asas oynuyodum cok iyi combo yapmama ragmrn mageler beni gordukleri yerde kitliyorlar kafama asayi geciriyorlardi. Bende tekrar basliycaksam mage aciyim dedim. Belki goleme party cekerim . Oyun hic biraktigim gibi degil trade bile yapamiyorum. Yardim edecek biri lazim ozellikle mageyi bilen biri. Lightning + ice mage kasmak istiyorum. Cz ye kasmak istiyorum cz den once ardream da takilirim biraz. Stats lari nasil vermeliyim sizce? Bide dun item + basiyodum yanlis biseymi yaptim anlamadim suan itemlerimim yerini degistiremiuorum. Giyemiyorum satamiyorum. Elime ueni gecen itemler biyle drgil eskileri boyle. Not tradeable diyo. Bide itemlerin rengi bi degisik. Yardim edebilecek var mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.