Bugün toshiba klima montajı yapıldı. Ne yapıp ettiysem klimayı üst kolona taktıramadım. Hava almaz, sirkülasyon olmaz mecbur buraya olmak zorunda vs. diyerek montaj resimde görülen yere yapıldı. Elektrik tesisatı için ayrıca 50 TL istedi. Yaptıracaktım fakat elektriği boat'tan değil prizden alacağını söyledi vazgeçtim. Elektrik Kabsoluda dışarıda ünitenin yanında içeri nasıl alacaz bilmiyorum.
Borunun görüntüsü çok kötü duruyor. Sizce doğru mu tavanın dibine montaj yapılamaz mı?
Klima ustası doğru söylemiş. Borular için keşke dekoratif koruyucu taktırsaydınız daha şık olurdu. Birde kullanma kılavuzunda kurulum şekli ile ilgili ayrıntılı bilgi var. Yukardan, aşağıdan kaç cm olacak iç - dış üniteler için okursanız içiniz rahatlar.
Doğru iş yapmışlar mesafe anlamında. Standart tavan mesafeli evlerde tavandan aşağı 25-30cm dolayında, Tavan yüksekliği standartların dışında olan noktalarda ise zeminden 200-210cm mesafeye montaj yapılır.
Elektrik tesisatlarında uygulamalar firmalara göre değişmekle birlikte normalde ücret talep edilmemesi gerekmekteydi.
Cihaz kesinlikle çok aşağıda kalmış.Yarısı yukarıdaki kolonda,yarısı boşta kalacak şekilde asmalıydı.Zaten boru ek yerindeki dekoratif bant sarımından anlaşılacağı üzere pek deneyimli bir servisse denk gelmemişsiniz.Soğutma modunda muhtemelen rahatsız edecektir.
Cihaz kesinlikle çok aşağıda kalmış.Yarısı yukarıdaki kolonda,yarısı boşta kalacak şekilde asmalıydı.Zaten boru ek yerindeki dekoratif bant sarımından anlaşılacağı üzere pek deneyimli bir servisse denk gelmemişsiniz.Soğutma modunda muhtemelen rahatsız edecektir.
Hava yönlendirme flaplarını en üstede alsanız,üzerinize doğrudan soğuk hava gelecektir.Eğer oturma düzeninde gelen hava sizi rahatsız emiyorsa sıkıntı yok.
Bugün toshiba klima montajı yapıldı. Ne yapıp ettiysem klimayı üst kolona taktıramadım. Hava almaz, sirkülasyon olmaz mecbur buraya olmak zorunda vs. diyerek montaj resimde görülen yere yapıldı.
Elektrik tesisatı için ayrıca 50 TL istedi. Yaptıracaktım fakat elektriği boat'tan değil prizden alacağını söyledi vazgeçtim. Elektrik Kabsoluda dışarıda ünitenin yanında içeri nasıl alacaz bilmiyorum.
Borunun görüntüsü çok kötü duruyor. Sizce doğru mu tavanın dibine montaj yapılamaz mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.