Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1998
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klima Tahliye Pompası?
E
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Vestel 24.000 BTU'luk Nature+ klima kullanıyorum, klima ile dış ünite arası çok fazla olduğundan su tahliyesini damacanaya yapıyordum uzun zamandır.
Damacana da sıcak havalarda çabuk doluyor, zırt pırt git kontrol et ve boşalt, eziyeti bir dünya

Dün bakıma gelen arkadaş işçilik dahil 250 TL'ye klima tahliye pompası alabileceğimi ve bu sayede bu pompa ile suyu istediğim yere (yani balkondaki gidere)
rahatça pompalayabilececeğini belirtti.

Acaba kullanan eden var mı? Az bir para değil bu rakam sonuçta?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
10 yıl
Çavuş

suyu basamıyorsa gerekli birşey hocam klimanın ömrü için. Fiyatları da internetten bakınca ortalama bir fiyat gibi geldi bana



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.