Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klima Servisi
Ç
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Klima servisi servis 5a multi sistemler, tüm iklimlendirme ihtiyaçlarınızı karşılayacak sessiz, yüksek verimli ve esnek klima sistemleri sunmaktadır. Klima servisi olarak güçlü olduğu kadar sessiz de olan servis 5a mutli sistemler özellikle villalar, çok katlı binalar, dükkanlar ve ofisler için dizayn edilmiş olup, klima servisi pek çok özellikleri ile yaşadığınız mekanı ideal ve konforlu hale getirir.

Klima servisi iç ünite seçimi için öneriler :

Klima servisi hizmeti geniş bir oturma odası için gizli tavan tipi yada kompakt döşeme tipi modeller şık bir iç mekan yaratır.

Klima servisi yatak odaları için duvar tipi iç üniteler ile daha sessiz

Klima bakimi inverter multi okadar sessiz çalışı ki, konforlu bir ortamda otururken hiçbir sesten rahatsız olmazsınız. Klima bakimi ile düşük çalışma yükünde “ Düşük Ses “ modu otomatik olarak devreye girerek daha sessiz bir çalışma sağlamaktadır. Klima bakimi yeni duvar tipi iç üniteler ile birleştirildiği zaman o kadar sessiz ve konforlu ortamlar elde edilir ki klimanın varlığını bile hissetmezsiniz.

Klima Montajı Klima Bakimi ve esnek iç ünite seçenekleri

Klima montajı ve inverter multi sistemler ile tüm ihtiyaçlarınız karşılanır. Klima montajı 12 tipte 35 model çeşitli iç ünite seçenekleri sayesinde uygulamaya, iç dekorasyona ve odanın büyüklüğüne en uygun iç ünite seçilebilir. Klima montaj hakkında karışık ve zor bir montaj sadece sıkıntı yaratmakla kalmaz aynı zamanda klima bakimi gibi yüksek maliteye neden olur bu nedenle klima montaj inverter multi sistemlerin mümkün olduğunca kolay montaj edilebilmesi ve bakım yapılabilmesi için çalıştık





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çati34 -- 20 Ekim 2011; 13:05:03 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.