Merhaba arkadaşlar. Klavyemin üstüne 1 ay önce çay dökülmüştü. Ctrl tuşu hiç çalışmıyor, onu macro tuşuna atadım onu kullanıyorum. Arada y tuşu gidiyor fakat sertçe bastırınca işliyor tuş. Ne yapmam lazım ? Klavyem G103. İçini iyice kolonyalı mendik ile sildim diyelim ki bunun hiç bir çözümü yok. Verdim garantiye içindeki şeffaf şeyi değiştirmeye ne kadar ücret alırlar ya da tamir etmeye ne kadar ücret alırlar en fazla? Yardımcı olursanız sevinirim. İki tuş içinde garantiye göndermek istemiyorum açıkcası. Şu Y tuşunun problemini çözersem iyi olacak. Dediğim gibi sert bastırınca işliyor bazen sert bastırmama bile gerek kalmıyor bazende sert bastırsam bile çalışmıyor. Mail attim kullanıcı hatasından dolayı yeni klavye veremiyoruz dediler birde klavyedeki şeffaf şey var ya işte onun üstünde beyaz yolda kararma olmuş gibi onu nasıl giderebilirim arkadaşlar lütfen bir çare eğer düzelmiyor ise kaç TL patlar o şeffaf şey bana ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdgfo567 -- 31 Temmuz 2014; 2:30:12 >