Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
84
Tıklama
0
Öne Çıkarma
klavyede 'd' tuşu tek başına basıldığında çalışmıyor
B
7 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba öncelikle sorunumu şöyle özetleyeyim bilgisayarımda video reels vs izlerken 3-4 dakika klavyeyi kullanmadıktan sonra "d" tuşu çalışmıyor ancak sırasıyla atıyorum "d+e" ya da "d+a" gibi "d" tuşundan sonra bir harfi daha yazdığımda ilk bastığım "d" yi ikinci bastığım harften sonra "ed" "ad" şeklinde yazıyor uzun bir metin yazarken "d" tuşunda herhangi bir sorun olmuyor ancak dediğim gibi çok spesifik bir sorun ve 15 senedir aktif bilgisayar kullanmama rağmen ilk kez böyle bir şey görüyorum işin donanımsal mı yazılımsal mı olduğuna karar veremedim çünkü sadece "d" tuşunda sorun olması donanımsal gibi geliyor ancak "d" ile başka harfi yazınca tam tersi yazması da yazılımsal bir hata gibi geliyor olayı çözemedim yardımcı olabilecek var mı?



Bilgisayar:
Lenovo Legion 5
10.Nesil İntel i7
Rtx 2060
Windows 10 orjinal lisans güncellemeler tam



L
7 ay
Yüzbaşı

Klavye ayarları resetleme tarzı bir şey vardı sanırsam fn+f11 e basılı tutmak olabilir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

klavye sıfırlamayı aygıt yöneticisinden kaldırıp geri yükleyerek yaptım ama işe yaramadı maalesef




Bu mesajda bahsedilenler: @lokkatto
B
7 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

tuşu çıkartıp tuşun olduğu kısıma WD-40 sıktım 4-5 dakika kurumasını bekledikten sonra bilgisayarı tekrar açtım düzeldi belki başına gelen olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.