Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
515
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kitap önerisi acil yardım lütfen
E
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar artık bu önlisans sınavı benim için son şans denebilir memuriyet hakkında en azından son sans son deneme .. yasım 27 Lisansı bitirmeyip 1 ders bıraktım sırf önümüzdeki sınava girebilmek için ve suan 119 gün var... herhangi bir işte calısmıyorum ve sadece kpss calısmayı düşünüyorum kafayı kırdım denebilir sürekli ders calısmayı hedefliyorum düzenli bir sekilde ev ve kütüphane arasında mekik dokuyacagım şimdi sizlere sorum su bana konu anlatım dahil ön lisans mezunlarının girecegi kpss için kitap önerisinde bulunmanız fazla zaman yok ivedi bir sekilde kitap alıp baslamam lazım..

NOT: Buraya gelip zaman kısıtlı yetişmez gibi cümleler kurup adamın canını sıkmayın lütfen :) daha once kursa gittim ve hiç ders calısmadan 74 aldım yani bakmam yetebiliyor sayısal cıkıslıyım matematikte bir iki defa bakmam yetecektir.. Önemli olan sözel sözele daha agırlıklı calısacagım.. buna göre set olur kitap olur fark etmez önerilerinizi bekliyorum



H
8 yıl
Çavuş

tarih ve coğrafyayı engin eraydın ve ramazan yetgin hocalarının videolarından halledebilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

tarih ve coğrafyayı engin eraydın ve ramazan yetgin hocalarının videolarından halledebilirsiniz


Teşekkür ederim tavsiyelere devam edebiliriz..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.