Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
31086
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: kısadönem asker için max hava değişimi süresi nedir? (3. sayfa)
S
10 yıl
Yarbay

Öncelikle geçmiş olsun , ilk askeri hastaneye gideceksin , zaten ilk oraya gitmen lazım ki birliğine sevk alman için ama ağrım var filan diorsun bir müddet askeri hastanede kalırsın iyileşince terhis olabilirsin ancak .



G
10 yıl
Çavuş

Su anki yasada hava degisimi kisa donem icin 15 gundur bilip bilmeden konusmayalim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: spartacus39

askerde ayağımı kırıldı 40 gün hava değişimi aldım fakat askerliğin bitmesine 1 hafta kala alçıyı cıkardık ama kırık hala kaynamamıs ağrı devam ediyor bundan sonra askeri hastaneye gitmem gerekiyormuş. arkadaşlar sizce bundan sonra ne olur ne yaparlar bilgisi olan varsa sevinirim

smk lı hava değişimi almışsan(ki kırık için smk lıdır diye düşünüyorum) hava değişim süresinin son 1 haftasında sana en yakın gata ya gideceksin. Askerlik şubesinden sevk alıp. Sonrasında oradaki doktorlar kararı verirler. Muhtemelen bi hava değişimi daha verirler. Ama ayak kırığında prosedür nedir bilmiyorum muafiyet verirler mi fikrim yok.

Edit: (Hastanede bi sürede yatırabilirler. Yattığın süre askerlikten düşer.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 13 Mart 2014; 1:52:56 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.