Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KISA MESAJLA REKLAM İPTALİ
7
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bilindği üzere telefonlara izinsiz sms gönderenlere ceza uygulanmaya başlandı. Ancak telefonlara hala mesaj geliyor ve mesajda şuraya mesaj atın listemizden çıkın deniliyor. Bakıyorum hepsi 4 rakamlı büyük ihitmalle 2-3 lira mesaj parası gidecek bazende 0532 0507 gibi numaralara boş mesaj atın listemizden çıkabilirsiniz diyor. bu numaralardan 2 sine mesaj attım 2.1 lira faturaya ücret yansımış... bu mesajlardan nasıl kurtulacağız , 0532 li numaralardan niye 2.1 lira para kesiyor Turk telekom... aynı ücret sahibinden.com ilan aktiflemek içinde olmuştu ve TEB kredi kart kampanyası için gönderdiğim mesaj içinde 2.1 lira ödemiştim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Yarbay

Kanun gereği ret yöntemi ücretsiz olmak zorunda. Büyük firmalar kanuna uyuyor, 4 haneli numaralara gönderilen mesajları firma ödüyor. Banka mesajları 1 sms olarak ücretlendirilir, yani 60 kuruş civarı. 2 lira olması imkansız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @724SATINAL
T
8 yıl
Yarbay

o yasa boşuna çıktı
kurumsal firmaların dışındakiler yasaya uymuyor
devletin eli kolu bağlı, yetki ve sorumluluklar rastgele paylştırıldığından hiç bir makam bir şey yapamıyor
tatil ve dolandırıcı mesajlarından bıktım yanii
mecbur prog ile engeleyceksinz veya geleni sileceksiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.