Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
867
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kiradan çıkıcam ama birkaç sorum var
E
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.Bu ay sonunda kirada bulunduğum evden çıkmak istiyorum. Kira sözleşmem normalde 3 sene önce doldu, herhangi bir yenileme vs yapmadık . Normal şekilde kiralarımı ödeyerek oturmaya devam ettim. Normalde ilk kira sözleşmem eylülden itibaren bir yıldı.
Simdi 15 gün önceden evi boşaltmak istediğime dair haber verdikten sonra ve bu ay içinde de evi boşaltırsam, ev sahibiyle falan herhangi bir sorun yaşar miyım? Karşı taraf benden herhangi bir hak talebinde bulunabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yüzbaşı

Ev sahibine bağlı uyuzsa sorun çıkarabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.