Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
913
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kira sözleşmesi hakkında yardim
E
7 yıl (631 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi aksamlar, Nişanlım geçen yıl yalnız yaşadığı için bı ev tutmuştu ancak yakında evleniyoruz ve o evden çıkmak istiyor ( ev çok küçük) sözleşmenin bitmesine yaklaşık 6 ay var. Tek taraflı sözleşmeyi feshedebilirmiyiz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
7 yıl (1588 mesaj)
Çavuş

Yasal sürelere uymadan feshederseniz, feshetseniz bile makul bir süre boyunca kira ödemeye devam etmek zorunda kalırsınız.(Yerinize kiracı bulunana kadar)

Burada en sağlıklı yol ev sahibiyle anlaşıp, yerinize bir kiracı bulmak suretiyle çıkmak olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 15 Ocak 2020; 19:24:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
7 yıl (631 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @atiuser
G
7 yıl (1122 mesaj)
Yüzbaşı

Makul süreye ilişkin kira bedelini istemesi için dava açması gerekir. Avukat tutacak, dava masrafı ödeyecek, vs derken hiçbir ev sahibi bu yükün altına girmez kolay kolay.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.