Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1229
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kinect'in Prototipi 30.000$'a Mal Olmuş
Şehir : #Ankara
R
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 

     Microsoft'un Kinect'i pazarlamak için büyük bir bütçe hazırladığını duyurmuştuk. Pazarlamanın yanı sıra bu ürünün üretimi de pahalıya mal olmuş. New York Times'ın haberine göre Kinect'in prototipini üretmek 30.000$ tutmuş.

 

     Microsoft, Kinect'i şimdiki haline getirebilmek için 1000 kişi çalıştırmış. Bu çalışmaların sonucunda ilk üretilen 30.000$'lık halinden 150$'a satılabilecek bir duruma gelmiş.

 

     Diğer yandan ürünün hâlâ tanıma sorunları olduğu söyleniyor. Aynı kıyafetleri giyen iki kişiyi ayırt edemediği için oyunculardan kendilerini tanıtmalarını istiyormuş.

 



T
14 yıl
Onbaşı

Olsun O Kadarda Yani Aynı Kıyafet Giymesin İnsanlarda En Azından Oyun Oynarken :)) Zaten Kadınlarda Böyle Bir Sorun Yok Kıyafetle İlgili :)))



H
14 yıl
Teğmen

offfff yaa önce ses desteği yok dediler sonra aşırı fazla lagı ortaya çıktı şimdide bu...



S
14 yıl
Yarbay

Hardcore_Yunusutaro

Ses desteği olayı yalanlandı ayakda uyuyorsun ve oynanış videolarındada lag felan yok ayrıca eğer oyun oynarken arkadaşınla aynı kıyafeti giymek gibi bi fantezin varsa evet kinect sana göre değil :D



H
14 yıl
Yüzbaşı

xbox harika bir teknoloji



C
14 yıl
Binbaşı

30.000$ Microsoft için ne ki.. Elinin kiri.



G
14 yıl
Yarbay

geliştirmek için microsoft için az bile



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.