Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3680
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kimlik Foto Değiştirme Hakkında
L
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim kimlikteki resmim 11 yaşındaki resmim. Epey bir değişiklik var haliyle. Bu son 6 ay içinde çekilmiş resim muhabbeti var sizce değiştirmelimiyim yoksa bir sorun çıkmaz mı birde nerden ve nasıl değişebilirim, ne kadar sürer ? Ücret vs ? değiştiren varsa yorum bekliyorum. Birde galiba 6 ay içinde çekilmiş resim yanımızda bulundurmak şartmış, kimlikte değiştirmeyle alakası yok galiba. Ösym'nin sitesinde öyle yazıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 21 Mart 2011; 0:29:37 >

M
13 yıl
Yarbay

Benim de 14 yaşındaki resmim bilmiyorum değiştirsem mi. Yanımızda 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf bulundurucaz diye nerde yazıyor ösymde bulamadım da ben ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Yüzbaşı

geçen kimliğimdeki fotoğrafı arkadaşa gösterdim bana benziyomu diye bunun sen olduğunu bilmesem benzemiyo derdim dedi.O yüzden ben değiştircem bence sizde değiştirin.İşinizi sağlama alın....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ya kimlikteki fotoyu değiştiricekmiyiz son 6 aylık foto çektirip, yoksa kimliğe dokunmayıp sadece vefsikalık foto çekip yanımızda götürsek olmaz mı net bilen var mı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.