DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
337
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KİLO VERMEM DURDU BİLENLER YARDIM
İ
12 yıl (108 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 17 yaşındayım 125 kiloydum yaklaşık 2.5 ayda 108 indim 1 aydır yerimde sayıyorum geçen hafta tartıldım 108dim bu hafta tartıldım 109 olmuşum body yapıyorum diyetimde bir aksama olmadığı halde 1 kg almışım ve 1 aydır hiç kilo veremiyorum ve her gün 30 dk yürüyüş yapıyorum.Sebebi nedir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
9 yıl (386 mesaj)
Teğmen

benimde aynı durum 2 aydır spora gidiyorum 15 kg verdim 2 haftadır hiç kilo veremedim nasıl düzelticez hiç bilmiyorum



S
9 yıl (7440 mesaj)
Moderatör

Merhabalar
BAzen vücut yapılanlara göre tepki verebiliyor.Bana kalırsa metobolizma çalışma hızınız yavaşlamış olabilir..



R
9 yıl (1654 mesaj)
Yüzbaşı

kilo fazlası ne kadar çoksa o kadar hızlı veriliyor, ideal kiloya yaklaştıkça kilo verme hızı düşer ,,, yapılacak olan şey günlük yenilen gıda miktarını azaltmak , aç kalıp kilo vermemek diye birşey yok, kilo veremiyorsan yeterince aç kalmıyorsun demektir



I
9 yıl (1745 mesaj)
Yüzbaşı

Diyet şeklini değiştir. Vucut katabolik etki göstermeye başlamıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.