Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
226
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Killzone: Shadow Fall, Şu Ana Kadar 3 Milyon Kişi Tarafından Oynandı
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     PlayStation 4'ün çıkışına eşlik eden en önemli oyunlardan bir tanesi olan Killzone: Shadow Fall'un şimdiye kadar kaç kişi tarafından oynandığı, geliştiricisi Guerilla Games tarafından oyuncularla paylaşıldı.
 
     Firma tarafından atılan tweet'e göre, oyun yaklaşık olarak 11 ayda 3 milyon tekil kullanıcıya ulaşmış durumda.
 

 




P
10 yıl
Teğmen

Sanirim daha düşük olan satis miktarini kamufle etmenin başka bir yolu... Sonucta oyunu ikinci el kullananlar sayilmiyor... 1 milyon satis rakamini gecmemis bile olabilir.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

R
10 yıl
Yüzbaşı

Oyun sektörüde amma aldatmaca içindeymiş arkadaş..Ücretsiz hafta sonları oynanlarda hesaba dahil edilince 1 milyon oluyor 3 milyon..



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

killzone 2 atmosferi yoktu



B
10 yıl
Yarbay

Aylar önce 2 milyondan fazla sattığı açıklanmıştı, şimdi 3 milyonu bulması gayet normal. Oyun başarılı. Haters gonna hate



1
10 yıl
Binbaşı

ps4'te en çok beğendiğim oyun ben killzone 2 yi oynamadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama bence fps sevenler için güzel bir oyun killzone shadow fall



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

Bedava oynama imkanı verilen bir oyun için hayli düşük bir rakam. Benim merak ettiğim bu oyunun satış rakamları nedir 1 milyonu bulabildi mi acaba? Oyun fena patlamış ki kelime oyunları yapıp insanları kandırmaya çalışıyorlar.Pc de en dandik Flash oyunlar bile milyonlarca kez oynanmıştır bu neyi gösterir ki?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.