Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
65
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kill La Kill'in Yapımcısı Oyunun Hikaye Modunun Yayınlanmasını Yasakladı
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi


 

Geçtiğimiz hafta oyuncularla buluşan Kill la Kill: IF'in yayıncısından bazı ambargolar geldi. Yayıncı Arc System Works, oyunun hikaye modunun yayınlanmasını sonsuza kadar yasakladı.

 



 

"Dostça bir hatırlatma: #KILLlaKILLIF'in Hikaye Modu'nu herhangi bir yayın platformunda paylaşmak süresiz olarak yasaktır. Bununla birlikte oyundaki maçların görüntülerinizi paylaşmanızdan mutluluk duyarız."

 

Bu durum bir ilk değil, nitekim Atlus da Persona 5 için benzer bir politika gütmüştü. Öte yandan YouTube ve Twitch'in tam bir reklam aracı olduğu şu günlerde Arc System'in güttüğü politikanın çağ dışı olduğu da aşikar. 
 




J
5 yıl
Yüzbaşı

Bunlar kendilerini nimetten sayıyorlar, ne oyunlar var böyle uygulamalara başvurmayan(witcher, rdr,gow)



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Öldür la öldür



B
5 yıl
Yarbay

Sunu yapacağınıza akame ga kill dövüş oyunu yapsaydınız ya oda kill buda :D



B
5 yıl
Yarbay

Witcher rdr gow hikaye modunu nasıl yasaklasın rdr dışında hangisinin online ı var. Rdrde de online o kadar iyi değil asıl olayı hikaye. İlginç bir yorum olmuş.



J
5 yıl
Yüzbaşı

Nasıl yasaklasınlar deme, hikaye odaklı oyunların videoları spoiler içerebilir.Demek istediğim bu 3 oyunun yapımcıları yasaklamamış, tutmuş arc system yasaklamış bana saçma geldi.Birde sonsuza kadar yasaklanmış öyle 1-2 ayda değil :)



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.