1 aya kadar kıbrısa gidiyorum 3 gün kadar magosada kalıcam ilk defa gidiceğim için bazı sorularım var . Alışveriş merkezi varmı ? varsa isimleri nelerdir internet siteleri varmı ? Armani , Fred perry gibi markalar varmıdır ? varsa fiyatları ne kadardır mesela türkiyede 1000 lira olan saatin oradaki ortalama fiyatı nedir ? Gelirken içki ve sigara getirmeyi düşünüyorum havaalanından mı alsam daha karlı olurum yada oradaki marketlerden aldıgımdamı ?
Cevaplayıp ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kıyafetler ucuz degil kıbrısda en fazla magaza lefkosa dere boyu caddesi denilen yerde var. kıbrısda ucuz tek şey içki ve cep telefonları (arabalar da ucuzda sonucta bavula koyulmuyor)
Alışveriş merkezi varmı ? varsa isimleri nelerdir internet siteleri varmı ?
Armani , Fred perry gibi markalar varmıdır ? varsa fiyatları ne kadardır mesela türkiyede 1000 lira olan saatin oradaki ortalama fiyatı nedir ?
Gelirken içki ve sigara getirmeyi düşünüyorum havaalanından mı alsam daha karlı olurum yada oradaki marketlerden aldıgımdamı ?
Cevaplayıp ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.