Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Keyif Paketleri
Q
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
1 adet spor keyif paketi üyeliğim var. bu paketi değiştirmeyi veya üzerine ek paket almayı düşünüyorum. Bugün yukarıdaki gibi bir tablo hazırlayıp paketler arasında kıyaslama yaptım. Tablodan aslında beraber tartışabileceğimiz konular olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak verilen 4 tl'ye karşılık;

- Müzik ve eğlence paketinde diğer paketlere göre daha fazla sayıda sd kanal veriliyor. (10 kanal) Spor paketinde ise sadece 3..
- Belgesel paketinde 1, müzik ve eğlence paketinde 1, spor paketinde 4 adet hd kanal veriliyor.
- Pakete üye olunmasa bile 3 farklı hd belgesel kanalı izlenebiliyor. Üye olunursa müzik paketinde 1, belgesel paketinde 1 hd kanal eklenildiği düşünülürse bu rakamın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.
- İçerik olarak üye olunduğunda spor paketinin sd olarak, belgesel paketi ve müzik eğlence paketinin hd olarak doyurucu olmadığını düşünüyorum. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz..

Bence digitürk bu yeni sd spor kanalları, hd müzik ve belgesel kanalları getirterek içerikleri biraz daha dolu hale getirmeli.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1123 -- 23 Ağustos 2012; 17:16:30 >

P
12 yıl
Teğmen

eğer içerik doğruysa kıyasmak için güzel çalışma eline sağlık..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.