Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
504
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kenevir Gitarı CANNAXE ilen MADA
X
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mecvut gitarım Epiphone Dot Studio parçalanmak üzere.. Yerine koyabiliceğim bir archtop gitar bakarken kazaran Cannabis sapından yapılan bir gitar türüne rastladım. İlgimi ne kadar çok çekse de birinin şeklini beğenmedim, diğerinin de firmasına mail attım cevap gelmedi..
Miller Cannaxe: http://www.miller-instruments.com/guitars-english.html
Firma'nın mühendisleri gitar yapma ve hasır işleme konusunda ehli bilgiye sahip. Gitarın jam videosunu buldum lakin bu konuyu açana kadar kaybettim :( Velhasıl böyle yalnızca eski gitarlarda olan tok, blues bir sesi var. Kasası kenevir hasırından işleme karbon olup ve sapı da vahşi Gibson'larda gördüğümüz gibi maple; kesimi ve boyası fena sayılmaz. Manyetikler ve enstrümanlar 24ayar Altın ve ortalama bir electro ağırlığında. Kasaca bir Turkish kowboya yakışır mahiyette şık ve oturaklı. Fiyatı 2450€.
< Resime gitmek için tıklayın >

Mada Guitars: http://www.madaguitars.com/
Bu alet biraz ilginç, bükülerek yapılmış yani köşeleri yok. Elde ettiğim bilgilere göre gövdesi kenevirden, sapı maple ağacından yapılmış.. Jam videosu neyin bulamadım malesef. Bir müzisyenle donanımcının arasındaki en büyük ortak yansa denemeden almamalarıdır .
Mada incelemesi: http://www.guitarsite.com/news/electric_guitar/guitars_made_from_hemp/
Herkese bol blueslu günler. Fiyatını bulayazdım da inanamadım bu gitarın üsttekinden daha ucuz olması lazım..

Bildiğiniz başka türler ya da bu gitarlar hakkında daha fazla bilgisi olan varsa çekinmeden paylaşabilir. Herkese bol blueslu günler dilerim =J .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.