Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendi Pazarınızı Oluşturun Sınırsız Ek Gelir Kaynağınız Olsun
R
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Dijital pazarlama yaparken en çok ihtiyaç duyduğunuz şey satış yapabileceğiniz serbest bir ortam bulmaktır. Konu ürün tanıtımı olunca özellikle sosyal medya platformları son derecede kısıtlayıcı bir tavır sergilemektedirler. Bunda üyelerini reklamlarla sürekli rahatsız etmemek ve bünyesinde yayınlanacak olası tanıtımlardan para kazanmak amacı yatmaktadır. Eğer sosyal medyadan pazarlama yapacaksanız sistem tarafından banlanmamak için tanıtım bedeli ödemek zorundasınız.

Eğer kısıtlı bir bütçeye sahipseniz, ya da düşük maaşla çalışan ve ek gelir elde etmek isteyen biriyseniz; tanıtımını yapacağınız ürün ya da hizmet için reklam bütçesi ayırmanız biraz zor. Nerdeyse imkansız.İşte tam da bu noktada size yardımcı olmayı amaçlıyoruz. http://affilicity.com/ üzerinden ürünlerininizi ücretsiz tanıtabilir, Refli linklerinizi yayınlayabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Öztn -- 13 Eylül 2017; 7:14:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.