Merhaba, evde bridge modda zyxel dx3200 vdsl modem e bagli router olarak Hero dsl kullaniyorum, kablo ile ina bagli 2 tane de keenetic extra var mesh olarak çalışıyorlar. Sormak istedigim, zyxel i bridge moddan cikarsam normal modem router olarak kullansam wifi kapali, Hero dsl i yine kontroller olarak mesh sistemi hangi moda almaliyim? Router degil access point mi olmali? Bu sekilde kullanmak ile mevcut zyxel bridge mod+Hero dsl olması arasinda ne fark olur?
7*24 enerji altında olunca kuru akülerin ömrü pek uzun olmuyor. Zaten piyasada 7A kategorisinde düzgün akü de yok. ttec, yuasa gibi çin markaları her yer.
Lityum iyon pilli upslerin en azından döngüsünün uzun olacağını tahmin ediyorum. Kuru akülerle 6 ayda yarı kapasiteye iniyordum.
Bu sekilde kullanmak ile mevcut zyxel bridge mod+Hero dsl olması arasinda ne fark olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle