Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
33
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray 19 Temmuz'da Çıkış Yapacak
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici BlueTwelve Studio, STRAY'ın 19 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Stray'in çıkış tarihi daha önce ertelenmişti.
 
Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.
 
Fragman videosu
 
 




R
2 yıl
Yarbay

Ben bekliyorum bu oyunu :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

Ps Plus extra ve deluxe üyelerine ilk günden verilecek oyun.



D
2 yıl
Yüzbaşı

Bak bu oyun çok ilginç. Kedinin hareketleri, sesleri, doğası çok iyi işlenmişe benziyor trailerda. Oyunun tamamı sıkıcı olmaya başlamazsa müthiş bir oyun olur. Bir kedinin başına neler gelir neler !



B
2 yıl
Yarbay

Güzel bir oyuna benziyor daha önce ertelenmişti yine ertelenmese güzel olur tam zamanında çıkıyor. Yazın ortasında keyifli keyifli oynarız. :)



B
2 yıl
Yarbay

Bende bu oyun Sony "PS PLUS sisteminde ilk gün verebileceğimiz güzel gözüken ama basit bir oyun yapın fazla masraf yapmadan" demiş te bu ortaya çıkmış gibi geldi.



P
2 yıl
Yarbay

Day 1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yüzbaşı

This Game Day One FREE,,, Bu jenarasyon çok iyi oldu.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.