Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kazaa da bi sorun!!
O
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

indirirken avi preview ile dosyaları izleyebiliyosunuz ya, bir mpeg dosyasi indiriyorum fakat render edemedi falan diyor.dosyanin bozuk olacagini da sanmiyorum cunku yaklasik 50 kiside falan buldu search bolumunde.indirdikten sonra calisir belki ama bunu baska dosyalarda da yapmisti.acaba neden boyle yapiyor?
yardimlariniz icin tesekkurler...



T
20 yıl
Yarbay

bazı filmlerde belli bir bölüm yüklendikten sonra çalışmaya başlıyor avipreview.birde kazaa preview diye bir program var beklemden bazı filmlere hemen bakabiliyosun



O
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kazaa preview ü bulamadım abi, nerden indirceğime dair link verir misin?
ayrıca indirdiğim dosyanın nerdeyse tamamı bitti ama hala bakamıyorum[nerd]



T
20 yıl
Yarbay

O
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

abi bunu kurunca kendini kazaa programinda bi eklenti olarak mi gösteriyo yoksa ben dosya inerken bu programla *.dat uzantılı dosyayı mı çalıştırıyorum?



A
20 yıl
Yüzbaşı

Kazaa bazen indiridiğim dosyaları siliyor.Örneğin kill bill vol2 indiriyordum 710 mb,650mb da bilgisayarı bi açıp kapadım sonra dosya resmen buharlaştı .Acayip derecede sinir oldum.Bunu nedenini bilen varmı?



T
20 yıl
Yüzbaşı

http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=92534

suna bir bak neler yapacağın acıkca yazıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.