Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2005
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kayıp telefonun sahibini bulma sorunu
W
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, dün bir telefon buldum. Samsung J7 Prime. Stock rom kurulu üzerinde. Telefon bulduğumda kapalıydı, eve getirdim şarja taktım sim kart pin istedi o yüzden sim kart işi yaş. Gittiğim mağazalar da yardımcı olamayız dediler. Maksadım numaranın sahibinin bulunmasıydı ama hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Polise neden gitmedin diyen olursa, annem babam polis ve orada dönen itliklerden de haberimiz oluyor. Uzun lafın kısası kimseye güvenemedim diyelim.

Dedim o zaman iş başa düştü. Sim kartı çıkarıp telefonu açtım gel gelelim bu sefer de karşıma desen kilidi çıktı. Desen kilidini geçebilsem rehberden falan birine ulaşabilirim diye düşünüyordum ama o iş de yattı.

ADB üzerinden gesture keyi silmek için uğraştım ama "adb shell" kodunu girince "error: closed" hatası aldım sürekli. Dedim twrp yükleyeyim, oradan dosya yöneticisini kullanır elle silerim. TWRP de kuramadım, odin ile .tar dosyasını atarken hep fail yedim. Bu arada bunu "download mode" ile yaptım. Ne yaparsam yapayım TWRP de yükleyemedim.

Sonuç olarak içerisindeki dosyaları patlatmadan bu cihazın desen kilidini aşmam gerek. Belki sahibinin içerisinde önemli dosyaları vardır falan yazık olmasın. Eğer desen kilidini aşabilirsem içerisindeki numaralardan sahibine ulaşabilirim diye düşünüyorum.

Yardımcı olmak isteyenlere de şimdiden teşekkürler :)



B
3 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.