Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasma Sorunu
A
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Forumda yazılan bir çok şeyi yapmama rağmen düzelme olmadı. Sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen düşük özelliklerde bile kasıyor. İki tane ekran kartım var. Galiba Ati oyun açılınca devreye girmiyor. Catalyst Control Center'dan oyunu seçip yüksek performansı etkinleştirince de ekran siyahlaşıyor. Ses geliyor oyun açılmıyor. Ne yapabilirim?

Sistem Özelliklerim:
Windows 7
2 Çekirdek
64 bit
2.50GHZ
8 GB Ram
Ekran Kartı:
İntel HD Graphics 3000
Amd Radeon HD 7500/7600 series
Toplam: 6323MB
Paylaşımlı: 2560 MB
< Resime gitmek için tıklayın >



A
9 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Chances are that your notebook features two video chips. Vendors often pair integrated Intel chipsets with more powerful Nvidia or AMD chipsets in order to save battery power when running less graphics-demanding applications. Older graphics drivers may use the low performance video option by default when running the game. You can open the control panel of the more powerful video card (Nvidia Settings or AMD Control Center) and explicitly request its use for Euro Truck Simulator 2 (in "Manage 3D Settings"). Alternatively, you may attempt to update the video drivers altogether; recent drivers should recognize ETS2 a use the more powerful graphics chip automatically.


Burda ekran kartı olarak İntelin devreye girdiğini AMD'nin devreye girmediğini söylüyür. Devreye sokmaya çalışınca dediğim gibi ekran siyah oluyor. Ses var görüntü yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.