Herkese selam. 208 aracımın farı kırık ve kaskodan yaptırmak istiyorum. Mini kasko farın ücretini karşılamıyor. O yüzden dosya açtırıp yapmak gerekiyor.
Size sorum hasarsız aracıma bunu yapmam mantıklı mı? Yoksa ücreti mukabilinde ben mi yaptırsam veya resimde görüldüğü kadar (bence) rahatsız etmeyen kırıkla kullanmak mı mantıklı olan?
Umut far'ı bilmiyorum ama size katılmakla birlikte işi sadece far olan yerler var Cam tamiri vs hepsi var hem maliyet düşük cıkar hemde eger takıntınız varsa tramere yansımaz gerçi kaskodanda yapsanız cam sonuçta ama karar size kalmış
Aynı durum abimin aracında vardı, hatasız araçtı farın orjinali 1830 lira idi işçilik ile birlikte 2500-3000 civarı hasar kaydı girecekti kasko. Ben de gittim 2018 den çıkma/orjinal bir far aldım 600 tl ye 50 tl ye de montaj yaptırdık on numara oldu. Burda önemli olan çıkma alacağınız parçanın orjinal olması biz seri numara falan kontrol ederek aldık. Belki fikir verir size.
Kasko priminiz artacak serviste para kaskodan gelecek diye şişirecek 1000 tl ise size fiyatı 1200 tl kaskoya fiyatı, birde araçta tramer olacak gelde anlat sonra farda ufak çatlak vardı sadece farı değiştirdim diye o çatlakları onarabiliyorlar bazı yerlerde ya onartın ya da kullanın gitsin, ilerde bir kaza olursa ya da başkası çarparsa o zaman değişir. Çok taktıysanız çıkma parça kovalayın.
Size sorum hasarsız aracıma bunu yapmam mantıklı mı? Yoksa ücreti mukabilinde ben mi yaptırsam veya resimde görüldüğü kadar (bence) rahatsız etmeyen kırıkla kullanmak mı mantıklı olan?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >