Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
685
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kasaya ekstradan fan takmak ?
S
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

selam arkadaşlar. şuanki kasamda 3 tane soğutucu fan var. biri ön altda biri arkada (14 cm) biride yanda (20cm) malum havalar çok sıcak olduğu zaman bide oyuna girdiğim zaman kasa çok ısınıyor. şu andaki 3 fan 3 ayrı ıde molex girişine bağlı direkt olarak çalışıyor. ben şimdi 2 tane üst tarafa 14cm lik fan almayı düşünüyorum. kasamda ayrıca 3 fanı çalıştırabilecek fan kontrolcü mevcut. şimdi benim sorum şu. ben bu ayrıca alacağım 2 fanı fan kontrolcüsüyle çalıştırıcam soğuk havalarda ve oyuna yüklenmediğim zamanlarda kontrolcünün düğmesine basınca durdurucam. ama kontrolcunun güç girişi molex. benim 3 tane molex girişimde fanlar takılı. bir molex e birden fazla giriş yapsam sıkıntı olurmu yani kontrolcünün molexi fanın takılı olduğu molexe taksam çalıştırırmı. sağdan soldan duyduğuma göre bir molexe 3 4 tane fan takılıyormuş ama güvenemedim. ve alacağım 2 tane fanın özellikler kısmında ayrıca hız kontrolü yapılabilir yazıcakmı yoksa standartmıdır bu fanlar. kasamdaki psu 750w 80+ bronze highpower markadır.

not ( kontrolcü 3 fanı çalıştırabliriyor fanın birini kontrolcüye baglarsam molexın bırı bosa cıkcak ama ben kontrolcuden 2 fan çalıştırmak istiyorum 3 fan sürekli dönsün istiyorum)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
9 yıl
Yarbay

Psudan gelen molexe istediğin kadar bağlayabilirsin sorun olmaz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı

moleks çoklayıcı satın alın
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.