"Kilo alip kasa cevirmek"ten bahsediyo herkes ama benim bildigim kas ile yag farkli kutleler. Ayrica birinin kas yaptim diyebilmesi icin kilo almis olmasi sart mi? Kas kilo ile birlikte mi gelir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi sen 60 kg sun diyelim. Biraz kollardan biraz bacaktan biraz sırttan kas yaptın. Kas kütlesi ekledin vücuduna mecbur kilon artıcak 63 olucaksın. Ama kilo alıp kasa çevirmek diye bişey yok
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >