Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
857
Tıklama
0
Öne Çıkarma
karteri hafif yamulttum.
D
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba. bugün aracımın altını park ederken vurdum. düz bir taştı. sağ sol kenarları kontrol ettim. yaklaşık bi 20 dk aracı çalışır halde bırakıp yağ falan kaçak var mı diye kontrol ettim. hiç bir sorun görünmedi. yaklaşık bi 50 km yol yaptım ve yüksek bi yerde altına eğilip baktım. karterin hafif eğildiğini gördüm. yani karterin üstüne oturmuş araç. yamulma olmuş. delinme yada kaçak yok. sizce bir sorun olur mu ? bi arkadaş yamulmuş bişey olmaz dedi ama yinede sormak istedim. resimlerde paylaşıyorum. ilgilenirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
5 yıl
Yarbay

Merhaba, geçmiş olsun.

Kaçak yoksa mesele yok merak etmeyin, piyasada birçok aracın karterinde darbe yamulma vardır. Yapmanız gereken ara ara park ettiğiniz yerden çıkarken yerde damlama olup olmadığını kontrol etmek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.