Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Karşı apartmandan sorunsuz çekecek modem tavsiyeniz
D
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kullananlar biliyorlardır mutlaka hangi modemin daha verimli olduğunu. forumda adsl modem bolümünün birçok başlığını okudum. Aradığım bilgiyi bulamasamda en az onun kadar gerekli başka bilgiler edindim. Sorum Şu :

Ben 4. katta oturuyorum ve Karşı apartmanda 2 katta oturan arkadasıma wireless ile adsl kullandırmak istiyorum(masaüstü kullanıyor ve wireless adaptor kullanmayı düşünüyoruz). arkadasımın bilgisayarının olduğu oda sokağa bakan kısımda yani bana en yakın mesafede benim odam ise 1 oda arkada. Kısacası aramızda 4 duvar ve 4 metrelik bir eğim var. toplam mesafe max. 20 mt. buna gore:

1-Wireless ile sorunsuz bağlanabilme imkanımız varmı ve Önerebileceğiniz modem ve wireles usb adaptor markası modeli ne olur.

2- Ağ paylaşımı oluşturabilirmiyiz , (oluşturabilirsek buna uygun modem seçimi dikkate alınmalı)

Bilgisi Olan arkadaşların yanı sıra tecrubesi olan arkadaslarımızında paylaşımları çok işimize yarayacaktır. Teşekkürler.



E
15 yıl
Çavuş

ben yan apartmanta 3. kattaki arkadaşımla wireless bağlantı yapıyorum ben 2.kattayım ve arada bir daire be 5-6 metrelik bi mesafe var. ben asus notebook kullanıyorum onun evinde ise philips sna adsl modem var bu smile adsl nin verdiği modemlerden çift antenli olanlardan. adını bilmiyorum tam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler empoeq.
Başka tecrübesi veya bilgisi olan varmı arkadaslar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Çavuş

tekrarlayıcı kullan bence en kolayı o .
Arkadaşında kendi evine bi tekrarlayıcı cihaz alsın orda sinyali yükseltsin..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.