Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
2532
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kardeşlik Bitti Mi ??
S
9 yıl (15007 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar ,

Bugün kuzenimle kardeşlik ile aldığımız oyunu açmayı denedim. Ana hesap bendim. Ancak oyun kuzenimin hesabından alındı.

Şuan ana hesap olmama rağmen oyunu satın almanız gerekiyor uyarısı alıyorum. Başka bir arkadaşımda aynı sorunu yaşamış.

Problem nedir ? Yoksa kardeşlik tarihmi oluyor ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
9 yıl (14775 mesaj)
Yarbay

İşin büyüsü şu cümlede sevgili @Senceru . ( Ancak oyun kuzenimin hesabından alındı ) Kuzeninin PSN Hesabını , kendi ana hesabın olarak tanıtacaksın.

Kuzenin hep kendi PSN hesabından , sen ise sadece bir kez ana hesap etkinleştirerek oyunu oynayacaksın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Senceru
S
9 yıl (15007 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Selammm

zaten ps4 ana hesabı olarak tanımlıydı ne olduysa tekrar tanımlamak zorunda kaldım. düzeldi. :)

fifa 18 de görüşürüz :)




Bu mesajda bahsedilenler: @TheMarjinaLs
D
9 yıl (55291 mesaj)
Yarbay

Konu kilit



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.