Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
221
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Karantina Days Kilo problemi
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Şaka maka 1 sene vücut yapıp tam martta definasyona gircekken salgın çıktı.Önce can sağlığı derken çikolatalar cipslerde spor yapılmadığı için yağ olarak geri döndü ben şimdiden 5 kilo almışım şuan skinny fat birinin evde kaslarını koruma ve cardio için ne öneriyosunuz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
5 yıl
Onbaşı

Bende 6 kilo verdim, beslenmeyi saldım tamamen. Allah beni zayıf yaratmış herhalde, benim gibi eriyen başka kimseyi görmedim. Muhtemelen 3 - 4 kg kas attım ve açılır açılmaz ilk ay geri alırım gibi geliyor. Yinede insanın morali bozulmuyor değil, Allah'dan kas hafızası var.

İşte sen gerçek şişkosun, ben ne kadar kilo alırsam alıyım sahte şişkoyum. Hemen eski halime dönüyorum. Dar gelen pantolonların içinde kuru göt oldum şimdi. Tuhaf bir olay.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.