Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
3162
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk Vatan Notebook mağazası Trabzon’da açıldı
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Vatan Notebook mağazası %20 indirim kampanyasıyla Trabzonlulara merhaba dedi

Karadeniz Bölgesi''ndeki ilk Vatan Notebook mağazası Trabzon''da açıldı

 

Uygun fiyata ve danışmanlık hizmetiyle notebook satın almak isteyenlere yönelik olarak özel bir konseptle hayata geçirilen Vatan Notebook mağazası Forum Trabzon''da açıldı. Türkiye''deki 9. Vatan Notebook mağazası olan  FORUM  TRABZON VATAN NOTEBOOK, aynı zamanda Vatan Bilgisayar bünyesindeki 21.  mağaza olma özeliğine sahip bulunuyor.

Mağaza, ağırlıklı olarak notebook ve çevre birimlerinden oluşan seçkin ve uygun fiyatlı ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Vatan Notebook''larda görev yapan özel eğitimli satış danışmanları, teknoloji tutkunlarını tam ihtiyaçlarına göre olan ürünlerle tanıştırıyor.

 

 

Türkiye''de teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Karadeniz''deki ilk Vatan Notebook mağazasını Forum Trabzon AVM''de açtı. İngiliz firması i-am associates''in hazırladığı özel bir mimari anlayışla hayata geçirilen Vatan Notebook, notebook odaklı ürün yelpazesiyle Türkiye''de ilk olan bir konsepte sahip bulunuyor. Mağaza, notebook ve çevre birimleri alanında seçkin ve uygun fiyatlı ürün seçeneklerini bir araya getiriyor.

 

Vatan Notebook''ta görev yapan ve notebook konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onları en uygun ürüne yönlendiriyor. Böylece doğru teknolojiyi seçmek ve bütçeye en uygun alışverişi yapabilmek mümkün oluyor. Vatan Notebook mağazaları, Vatan Bilgisayar''ın ekonomik fiyat, yüksek kalite ve mükemmel hizmet anlayışını yansıtıyor. Her hafta, haftanın ürünleri kampanyası ile monitör, cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri ürünler sadece Vatan Notebook mağazalarına özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Notebook''un artık çoğu insan için bir yaşam biçimi haline geldiğini belirten Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan şunları söyledi: ''Vatan Bilgisayar olarak notebook zaten bizim uzmanlık alanımız ve Türkiye''de birçok ay pazar lideri olduğumuz bir konu. Bu çerçevede özel konseptli Vatan Notebook mağazalarını hayata geçirdik ve hızla yeni mağazalar açıyoruz. Karadeniz Bölgesi''ndeki ilk, Türkiye''deki dokuzuncu Vatan Notebook, Trabzon''da açıldı. Uygun fiyata ve danışmanlık hizmetiyle notebook satın almak isteyenleri Vatan Notebook''lara davet ediyoruz. 2010 yılında maksimum sayıda Vatan Notebook mağazası açmayı planlıyoruz. Karadeniz''de de önemli hedeflerimiz var ve bölgede yeni mağazalar açmayı sürdüreceğiz."

 

Vatan Notebook, Forum Trabzon mağazasında açılış haftası boyunca World''e özel 5 taksitte tüm notebooklarda %20 indirim imkanı sunuyor.

 

 

 




S
12 yıl
Teğmen

vatan computer da açılmalı



K
11 yıl
Teğmen

vatan candır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.