Merhaba arkadaşlar elimde kaon marka bir cihaz var. Emu programı yüklenmiş, emu ye girince şifreleme sistemlerinden, nagra, seca, irdeto ve viacsess i görüyorum. Biss şifreleme sistemini malesef göremiyorum. Cihazıma biss şifreleme sistemini nasıl ve hangi yazılımlarla yükleyeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
Cihazımın Bilgileri: Model : KSF-511Z Last Update : Aug 18 2004 S/W : V02.00.00 H/W : V16.00.A1 Loader : V6.1.8
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Saygılar.
Cihazımın Bilgileri:
Model : KSF-511Z
Last Update : Aug 18 2004
S/W : V02.00.00
H/W : V16.00.A1
Loader : V6.1.8
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.