Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kampanyaya evet dedik ama...
M
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben yokken Ttnet babamı aramış ve işyeri paketi kampanyası varmış, evlere de yapılıyormuş sanırım. 7 ay boyunca 27tl sonra 53 tl limitsiz gibi birşey.
Babam telefonda da evet demiş. Bir şekilde onaylamış yani.

Sonra biz bir kaç gün sonra 444 0 375 'i aradığımızda Hesabınızda hiç bir değişiklik yok diyor. Şunu da belirteyim geçen sene ücretsiz modem kampanyasına abone olmuştuk. 1 sene sonra kampanya bitecek. Şu anda bir kampanya devam ettiği için işyeri paketini işleme geçirmediler sanırım. Ben de bu işyeri paketini istemiyordum. Babama da anlattım o da anladı olayı ama biraz geç oldu. Çünkü telefonda Onay vermişti.

Bir de 444 0 375'i aradığımızda adam hiç bir işlem yapılmadı dedi. Sizi Şube'den aramışlardır burası merkez dedi. Sanırım sadece merkezden işlem yapılınca yürürlüğe giriyor.
Benim korkum şu: Modem kampanyası bitince arkasından işyeri paketini kaktırmasınlar. Sonuçta telefonda evet dedik. Konuşmalar da kaydediliyor. Bunu ilerde delil olarak kullanabilirler mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.