Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kameram bozuldu .. help
D
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet elimde jvc eski model camcorder larından var . 2 ay kullandım yaklaşık 4 senedir yatıyor makine :-) Nedeni bir gün bataryayı şarj ederken şarj makinesinin adapter ın bir daha çalışmaması . Ben daha önce bir kaç pili seri bağlayarak sadece kontrol amaçlı çalıştırmıştım az da olsa çalıştı . Fakat geçenlerde 9v bi adaptör ile denedim çalıştı ve bi daha çalışmadı :-) Batarya 6 v 1300mah di . Acaba makina zarar görmüşmüdür fazla uzun süre de denemedim 9v u . Bana 6v 1300 mah nasıl elde edebileceğim hakkında bilgisi olan varmı kısacası böyle bir şarh cihazına ihtiyacım var . Acaba devresi elinde olan veya herhangi bir şarj cihazını 6v 1300 amperde çalıştırma imkanım varmı :-) Tabi alet zarar görmedi ise :-)



T
17 yıl
Onbaşı

6 voltluk makina ya sen 9 volt bağlarsan bir kere 3 v üst ünde çalışır bir dahada çalışmazgeçmiş olsun besleme devreleri yakmışındır ne varsa transistör diyot vesaire.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.