Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1069
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kablonet hattına sinyal güçlendirici takmak sonuç verirmi
S
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dairedeki mevcut olan kablonetin vaktiyle çektigi hattan kullandıgım internet hayli yavaşlamıştı. kablonun tamir ekibi geldi. binaya giriş kutusundan seyyar dogrudan geçici hat çekmişler. seyyar hattaki hız +10 db eski hatta ise -8 db imiş.
ekibi evde yegenim bekliyordu. ona, hattınızdaki kablonuz oksitlenmiş degiştirin diyerek gitmişler.

sormak ve ögrenmek istedigim ise :
-ben yeni aboneyim eski hattın yenisini benmi (hat 35mt dir) çektirecegim?
-mevcut hatta sinyal güçlendirici takarsam internetteki sorunum çözülürmü? çözülürse ne tür güçlendirici kullanmalıyım? bu güçlendirici tv sinide kullandıgım kablonetin video gürüntüsü kalitesinide arttırırmı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scmscm -- 7 Mart 2017; 22:8:30 >

V
7 yıl
Yarbay

Yeni hat çektirme olayı müşteriye ait. Gelen elemanlar biz çekmiyoruz elektirikçi çağırın diyorla ama elemanı kafaya alırsan ücret karşılığında ona da çektirebilirsin..



P
7 yıl
Binbaşı

Bina girişindeki Turksat'a ait dolapta ölçülen sinyal seviyesinde problem yoksa kutudan eve gelen kabloyu sizin halletmeniz gerekiyor. Çevrenizde bunu yapabilecek bir uydu/elektrik tesisatçısı varsa ona yaptırın, yoksa sinyal ölçümü talep edip gelen ekibe ücreti karşılığında yapmalarını teklif edebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.