Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
684
Tıklama
0
Öne Çıkarma
K790i Usb problemim var.
E
19 yıl (2126 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günüK790i aldım. Güzel telefon ama bir türlü pc ye bağladığım halde dosya transferi yapamıyorum. Tüm driverlarını yükledim. Device Manager da bir problem yok. Teli pc ye taktığımda;
Dosya Modunu seçtiğimde;
Ps Suite te bağlantı gözüküyor. Teli kapatıp açtığında Bağlantı ve H ile I driverları gözüktüğü halde telefonda "usb bağlantısı sonlandı. Kablo çıkartılabilir" yazısı yazıyor. Driverlaın içine girdiğimde hiçbirşey yapamıyorum. Resim transferi çin h ve I da serach ettiriyorum. "Bağlantı yok veya meşgul" mesajı çıkartıyor.
Telefon modu nu seçtiğimde;
File managera girebiliyorum memory stick ve telefon klasörlerini görebiliyorum fakat tıkladığımda telefonda "bağlantı koparıldı" mesajı yazıp tekrar bağlanıyor.

Anlamadım gitti valla. Çok moralim bozuldu.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.