Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1415
Tıklama
0
Öne Çıkarma
JVC KD-X30 teyp hakkında
S
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba

JVC KD-X30 teyp elime geçti uygun fiyata almayı düşünüyorum. Aracımda Amfi vs. yok sadece ön kapılarda "Pioneer TS-G1620F 300W- 40W Rms-16 cm -Tweeterli" hoparlör mevcut. Teyp hakkında TR pek içerik bulamadım sormak istediklerim;

- Bu teyp ile amfi siz yeterli kalitede ses çıkışı alabilirmiyim?
- Amfisiz orta karar mid takımı çalıştırabilirmiyim?
- ve birde bu jvc lerde bluetooth için aparat takılması gerekiyormuş, bu apart jvc'nin kendi aparatı olmak zorunda mı alternatif bir aparat bulup takabilirmiyiz.

Aradığım yüksek seslerde kaliteli bir şey değil, Sadece alacığım ses stok araçlardaki gibi orta yüksek seviye seslerde tok ses vermesi yeterli.

< Resime gitmek için tıklayın >



E
5 yıl
Yarbay

hoparlörlerin ++ ve eksi bağlantılarına mutlaka dikkat ediniz, birisi ters olursa, bass sesleri yutar,,, bass gelmiyor denir.
orjinal kenwood ise pionerleri rahat besler, sadece bass ve diğer sesler aynı hoparlörden geleceği için, son sese doğru bass vurmasına göre veya ses çıkışının basa doymasına göre seste bozulma olacaktır, bu sorun değildir, orta seviyelerde tabikide temiz ses alırsınız,,
Teybiniz düşük rms li bass tizz ayrı olan mid takım hoparlörlerini besler, mid takımının faydası tizz hoparlör farklı yerde ve ayrı olduğu için tizz ince seslerde hafif artış ses ayrımı olur, bunun dışında teybe bağlanan coax mevcut pioner veya mid hoparlörün devasa farkı olmayacaktır, aynı şekil 30-40 tl ye tizz hoparlör alıp paralel bağlamak ( ön göğüs üzerine) , aynı efekti verecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.