Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
214
Tıklama
0
Öne Çıkarma
John Woo'nun Metroid Filmi İptal Olmuş
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Nintendo'nun en ünlü ve kaliteli serilerinden biri olan Metroid'in filminin yapılmak istendiği, ama bunun gerçekleştirilemediği ortaya çıktı. Zide-Perry Productions bu ünlü serinin film haklarına sahipmiş, ama 2004 yılında Nintendo ile yapılan anlaşma sonra ermiş.
 
      Metroid filmiyle ilgili en ilginç ayrıntı ise Görevimiz Tehlike 2'nin yönetmenliğini de yapan, aksiyon filmlerinden tanıdığımız John Woo ile yönetmenlik konusunda anlaşılmış olması. Nintendo da o dönemde bu fikre oldukça sıcak bakıyormuş. Tabi malesef proje hayata geçirilememiş.
 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.