Bugün 2008 model 1.4 Tsi 140 Jetta'mda durduk yere sarı lamba uarısı yanmaya başladı. Kitapçığında ampullerden birisi arızalı değiştirin uyarısı diyor fakat tüm ampuller normal çalışıyor. Sizce sırf bu sorun için servise gitmeme gerek var mı? Önemli bir sıkıntı mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mutlaka bir lambada arıza vardır bende de 2006 model var uyarı verdi aprklardan birisi yanmıyordu iyi incelemeni tavsiye ederim bulamazsan bir tamirciye gidecek bilgisayar bağlatacaksın orda çıkar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.