Tekrar bağlantı betiği yarat dedigimde localhosttan bağlanmaya çalışıyor o yüzden bişey yapamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirz. Bağlantı adresi :http://localhost:8972/js/.js_check.html
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ayarlar > modüller > tekrar Bağlan " Tekrar Bağlan Betiği Yarat " Butonuna Bas
" Tekrar Bağlan Kaydedici " Başlığı içindeki kutucukta 192.168.2.1 yada http://localhost:8972/ yazdığından emini ol.
bu IP adresi siz değiştirmediğiniz sürece veya Modemin modeline göre değişe bilir.
" Başlat " butonuna basın
" Tekrar Bağlantı Kaydediliyor " başlığı çıktığında modem giriş sayfanızda açılacaktır.
Kullanıcı adı ve şifrenizi girin
AirTies için; araçlar sekmesine tıklayın Yeniden başlat Butonuna basın modem reset atıp internet geldikten sonra Jdownloader tekrar başlantı betiğini otomatik algılayacaktır.sizde kaymetmek kalır.
192.168.2.1 yazıyor normalda başlat dedigimde de öyle yazması lazımkenhttp://localhost:8972/ şeklinde yazıyor girerkende kasıyor girmiyor oraya. Yardımlarınız için teşekkürler ama.
Teşekkürler elimde bu kod var şuanda kendim sorunsuz kullanıyorum ama arkadaşım kullanamıyor :) Kod sayesinde düzelttim bende yoksa kendisi yapmıyor. Teşekkürler modemini öğrenip denesin bunu.
Bağlantı adresi :http://localhost:8972/js/.js_check.html
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.