Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1455
Tıklama
0
Öne Çıkarma
jdownloader modem resetleme sorunu
V
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar jdownloader programını uzun zamandan beridir sorunsuz kullanıyordum.bugun programı kullanmak istediğimde ise program çalıştığını fakat tekrar bağlanmadığını farkettim tekrar bağlanma çabalarımda ise modeme giremediğimi anladım.bu arada modemim airties rt-206v1tt
router ip si 192.168.2.1 olmasına rağmen tekrar bağlan betiği yarat tusuna bastığımda eskiden 192.168.2.1\login.html (kullanıcı adı ve parolası girdğim sayfa) sayfası gelirken
şimdi localhost:8972\login.html sayfası geliyor ve burayada bağlanma girişimi başarısız diyor (firefox kullanıyorum)

bu localhost sayfasına elle 192.168.2.1 girip modemi restleyim betiği kaydettiğimde ise tekrar bağlama olayı başarızız oluyor.

bu konuda yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
13 yıl
Çavuş

virüs programın ya da firewall engelliyor olabilir, bir de onları kapat bir dene istersen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hepsini kapattım ama yinede olmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Er

banada aynı sorunoluyor bende çözemedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Çavuş

Arkadaşlar bende de 2,3 gündür şöyle bir sorun var, Jdownloaderı açıyorum, premium account tan indirmeye başlıyorum max 5 bağlantı ile, 10 dk sonra bir anda bağlantı kopuyor, kablosuz bağlantıda kopuyor. internette problem yok çünkü diğer notebook ta internet devam ediyor. kablolu olarak bağladım, acaba modemle ilgili bir sıkıntımı var diyerek, kabloluda da aynı problem var, 5,10 dk 800kb - 1mb/s indirirken bir anda bağlantı gidiyor. Jdownloader ın bağlantısı gitse neyse de direk wireless i yada Lan ı kullanılamaz hale getiriyor. Wireless bağlantısını kes diyip tekrar bağlanıyorum, jdownloaderı tekrar stop, play yapıyorum aynen 1mb/sn den indirmeye devam ediyor. Sonra yine aynı yine aynı. Java yı güncelledim düzelmedi, jdownloaderı güncelledim yine olmadı, son win7 update leri vardı onları yaptım yine düzelmedi. Modem le ilgili bir durumsa ne yapmam gerekiyor ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.