Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
597
Tıklama
0
Öne Çıkarma
JDownloader güncellemesinde trojan uyarısı
W
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

JDownloader 1 günceleme var uyarısı veriyor.güncellemeyi yüklemeye kalktığımda avira uyarı veriyor.aviranın uyarısını es geçip yükleyebilirim sormak istediğim bu değil.(bir paket yüklemesi yaptığım için şimdilik bekletiyorum güncellemeyi)
uyarının sebebi ve taşıdığı risk konusunda bilgisi olan varmı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 5 Ekim 2009; 18:40:06 >

M
15 yıl
Yarbay

False pozitif bir uyarı olabilir. Yani yanlış alarm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Yarbay

Bence avira'nın paranoyaklığı çok paranoyak bir program her şeye ötüyor, için rahat etmeyecekse cryptload kullan. Bir de, zararlının adı ne ise Google'da araştırdın mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşhisiniz doğru arkadaşlar.kendi verdiği uyarıyı kendisi kaldırdı. az önce güncellemeyi tekrar yüklemeye çalıştığımda sorunsuz yüklendi
avira konusunda haklısınız fakat öyle artıları varkı o kadar kusuru olsun diyorum.program kurup denemeyi seven biri olarak avira 1 yıldır son durak oldu.
JDownloader ve cryptload ikiside çok iyi.ikisinide kullandım.belki bana öyle geldi fakat jdownloader biraz daha hafif geliyor bana.cryptload çalışırken bağlantıyı daha fazla kasıyor gibi

uyarıya bakmak ve googlede araştırmak için tekrar güncelle dedim fakat uyarı vermediği için araştırma şansımda kalmadı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 5 Ekim 2009; 19:27:05 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.