arkadaslar jb sonrası cok kişi yğklediği tweakler nedeniyle elmada takılı kalmıslar home artı power kullanarak çözüme ulasamyanlar restore yapıyorlar bundan dolayı konuyu actım bosuna restore yapıp zaman kaybına ugramayın elmada kalanlar telefonu kapatıp power artı ses acma tusunu basılı tutarak acın elma gelince power dan elinizi cekin ama ses artı tusuna basılı tutun telefon acılına kadar acılınca cydia ya girip yğklediğinizz en son tweaği kaldırın sorununuz ortadan kalkacaktır
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hiç tweak yüklemeden hatta source bile eklemeden bu problemi yaşayanlar var (örnek: ben) Tekrar Restore+jb yapınca düzeldi Ayrıca bugün cydia'da long boot problemi için evasi0n'a güncelleme geldi, belki problem ortadan kalkmış olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.