Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Java'da Kütüphane Kullanmamak (2. sayfa)
S
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Konuyu net anlayıp net cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben de böyle bir yorum arıyordum ki birkaç arkadaş daha böyle cevap verdi. Aynen dediğiniz gibi anladım ve canımı sıkan da o oldu zaten. Üç kuruş bilgimle Java kütüphanelerine alternatif nasıl yazayım? Koskoca profesör bunu tavsiye edince OK deyip geçemedim ve sorma istediği duydum. Bir de akademi ile iş dünyasının bazen çok uyuşmadığını da biliyorum. Profesöre sorsan elli tane standart belirler ama gerçek dünyada öyle olmuyor. Hiçbir şey iddia etmiyorum. Java kütüphanesi kullanmayalım da demiyorum. Tek derdim hoca neden böyle söylüyor ve söylediği piyasada takip edilen bir şey mi? Bu kadar.

Yorum yazan herkese teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mosahin
M
3 yıl
Teğmen

Profesorun soyledigi seyin ozeti: Ne kullandigini bil.

Is hayatinda ise durum bircok parametreye bagli. Zaman, maliyet, planlama, yasal kisitlamalar, piyasa durumu, teknik yeterlilik, sektor, calisma alani, burokratik sebepler vs gibi tum etkenler bir projenin nasil gelistirildigini veya nasil kisitlamalar konulacagini belirleyebilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @scientia
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.