Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Java’da kullanmak için online veritabanı
W
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

arkadaşlar ben genellikle yazdığım programlarda program setupunda bilgisayara mysql kurup veritabanını oluşturuyordum. Yani programı kullanan birinin veritabanı bilgisayarınfaydı. Ama bu aralar bir mesajlaşma programı üzerinde çalışıyorum ve mesajlaşma programındaki veritabanında herkes ayrı değil herkesin aynı veritabanına bağlanması lazım. Çünkü biri mesaj attığında sadece kendi veritabanına eklenir. Ama herkesin ortak kullanacağı bir veritabanını nasıl yapacağım birde Java üzerinden kullanmak var.

Aslında bu konu sql forumunda da olabilirdi. Ama Java ya bağlanması da var.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
7 yıl
Yarbay

eğer mysql istiyorsan şey yapabilirsin. güzel.net.tr gibi bir siteden ucuza 1 yıllık hosting + domain alırsın. ordan cPanel üzerinden phpMyAdminden database'i yönetebilirsin. Java'dan da remote connection yapabilirsin domain'e.

eğer mongo istiyorsan mLab diye bir site var cloud mongo db sağlayan.



F
7 yıl
Yüzbaşı

Firebase kullanabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.