Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
263
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Jak and Daxter Collection PS Vita için Listelendi
Şehir : #Adana
B
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Jak and Daxter Collection her ne kadar Playstation Vita'ya resmi olarak duyurulmasa da oyunun bu konsola geleceği ile ilgili somut kanıtlar artıyor. Daha önce ESRB tarafından PS Vita için listelenen oyun şimdi de bir perakendecinin listesine girdi.
 
     Fnac’s adlı İspanyol bir perakendeci listesinde oyunun 19 Haziran'da Playstation Vita için çıkacağı görülüyor. Sanırım daha önce Playstation 3 için çıkan oyunun PS Vita'ya geleceği de artık kesinleşti.
 




R
11 yıl
Yüzbaşı

Jack and daxter vitaya gelirse vitaya ilgi artacaktır kesinlikle esasen ilk oyun daxter'dan başlayıp ondan sonra jack and daxter'ı çıkarsalar çok daha güzel olur.Crash'tan sonra oynadığım en iyi platform tarzı oyun hem bazen keyifli bazen düşündürücü kaliteli bir oyun.Bunun yanın sıra Secret Agent Clank ve Ratchet & Clank Size Matters'ı da ekleseler psvita iyi bir ivme kazanır bence vitaya gerekli olan hardcore oyunlardan ziyade kaliteli ve eğlenceli aksiyon,platform tarzı oyunlar.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

R
11 yıl
Yarbay

işte budur be



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

R
11 yıl
Yüzbaşı

Bir ramake'nin Vita'yı kurtarcağını sanmıyorum .



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yarbay

Ps3 için almamıştım. Vita da akar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.