Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 3 mobil kullanıcı
18765
Cevap
1319095
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (82. sayfa)
C
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: raulforever

üstadım benim cihaz amerikadan alınmaymış..A1661 modeli..yani öyle sanıyorum ki ab ses sınırı zaten yok?.yine de bir yükseltme söz konusu olabilir mi?
benim cihazımda amerikadan alınma, filza da belirtilen yere girerseniz görebilirsiniz sınırın olduğunu


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
6 yıl
Teğmen

o zaman JB yolları göründü bize..




Bu mesajda bahsedilenler: @cantekim
S
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Noctis tarzı bişey kullanıyor musunuz daha önce onda problem yaşamıştım
Hayır, ilginçtir kendi kendine düzeldi. Garip. :)



M
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

jailbreaks.fun, tweakbox, silzee, ignition şu anda hiç biri çalışmıyor. Cydia impactor de sertifika almıyor. Onunla da atılmıyor. Bildiğiniz başka online jb sitesi var mı ?
Hocam geçenlerde benim de jb den çıkmıştı, birçok yerden yükleyememiştim appvaleyden yükleyebilmiştim bi deneyin isterseniz,https://app-valley.vip/AppValley.mobileconfig



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Ben geçen gün 12.4’ü bilgisayara indirip dfu modda 12.4’e geçmiştim.

Henüz jb yapmamıştım 2 gün sonra sabah bi baktım tel otomatik 12.4.1’e güncellemiş. (Otomatik güncelleme kapalı olduğu halde).

Şuan bilgisayara indirdiğim 12.4’ü kurma şansım var mı?

Bir de jb yaparsam tel yine kendi otomatik 12.4.1’e güncelleme yapar mı, yapmaması için ne yapmam gerekir?

Alıntıları Göster
12.4 imzaları kapandığı için artık 12.4 dönüş yapamazsın maalesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Teğmen

Artık çok geç imzalar kapandı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sing_a_song
K
6 yıl
Teğmen

Bilgisayara 3Utools indir ordan j yap direk olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Skayn
R
6 yıl
Teğmen

valla işe yaradı üstat..eyvallah sağol


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cantekim
C
6 yıl
Yarbay

Koşarken iyi oluyor 170-180 kalp atım hızı 40-45 dk miss :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @raulforever
S
6 yıl
Yüzbaşı

Cevap için teşekkür ederim. İyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @raulforever
*
6 yıl
Binbaşı

Geliyor...

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cümleten Hayırlı Olsun...
unc0ver 3.7.1b1;https://unc0ver.dev/


< Resime gitmek için tıklayın >



*
6 yıl
Binbaşı

F
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: R-Kartal

3 günde bir jailbreakın gitmesi sıktı artık nasıl siliniyor sıfırlanmadan ios 13 e geçeçeğim
aslında gitmez kolay yöntemi var Reprovision yüklüyorsunuz cydia'dan app olarak ekleniyor telefona onun üzerinden telefonu pcy'e bağlamaya gerek kalmadan otomatik her hafta imzalama yapıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay

teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ordinary Story
Z
6 yıl
Yüzbaşı

iPhone X ler acayip değerlenir bu son açıkla eğer doğruysa.



*
6 yıl
Binbaşı

iPhone bootROM Açığı Kalıcı Jailbreak’in Önünü Açtı!

iPhone bootROM açığı iPhone 4S ile iPhone X arasındaki tüm modelleri kapsıyor.
Bir güvenlik araştırmacısı tarafından iPhone modellerinde keşfedilen yamalanamaz açık cihazların kalıcı olarak jailbreak edilebilmesini mümkün hale getiriyor. Donanım seviyesindeki iPhone bootROM açığı, iOS güncellemeleri ile çözülemeyecek nitelikte. Hatta sırf bu yüzden checkm8 (şah mat) olarak bile anılıyor.

iPhone hack topluluğu ise çalışan bir jailbreak yaratmak üzere kolları sıvamak zorunda. Açığın yamalanamamasındaki sebep ise bootROM içerisindeki bir zayıflığın kullanılması. Cihaz başlarken iOS yüklemesini gerçekleştiren bootROM, donanımın üzerine yazılamaz bir parçası. Bunu yamalamanın tek yolu ise değiştirmek. Apple ise bu değişikliği iPhone akıllı telefonlardaki A12 çipsetinde gerçekleştirdi. Öte yandan, A5 çipsetli iPhone 4S modelinden başlayarak A11 çipsetli iPhone X modeline kadarki eski cihazlar açığı barındırıan bootROM ile geliyor. iPhone XS ve sonrasında ise A12 var ve bundan etkilenmiyor. Bu anlamda milyonlarca hatta yüz milyonlarca cihaz checkm8’ten nasibini alabilir.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O
6 yıl
Teğmen

http://lifpa.com/repo

Sile türkiye reposu

Burda birçok Springtomize ve birçok popüler ücretli tweaki ücretsiz ve türkçe olarak bulabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ods61 -- 18 Ekim 2019; 20:43:11 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @shawshang
O
6 yıl
Teğmen

Ben de daha önce hiç jailbreak yapmamış biri olarak ilk kez iPhoneXs ios 12.4 telefonuma unc0ver jailbreak yaptım. Yaklaşık bir haftadır da tweakler ve jailbreak hakkında yoğun bir şekilde araştırma yapıyorum. Birçok kullanışlı tweak buldum.

Şimdi kullandığım bazı tweakleri özellikleriyle birlikte listeleyeceğim. Öncelikle şunu söylemeliyim. Çoğunlukla cihazınızın ios sürümünden kaynaklı tweaklerin çalışamama durumu olabiliyor. Örneğin; ios 12 için güncellenmemiş bir tweak, ios 12 olan jbli bir cihazda çalışmayabiliyor.

Mümkün olduğunca aynı işe yarayan tweakleri çakışma olmaması için aynı anda telefonunuzda aktif olarak bulundurmayın. Örneğin; bildirimleri renklendirmeye yarayan iki farklı tweak aynı anda aktif olarak cihazınızda bulunursa sıkıntı çıkarabilir.

Öncelikle bazı kullanışlı ve kapsamlı tweakler çoğunlukla kendi repolarından ücretli olarak indirilebiliyor. Bunu aşmanın iki türlü yolu var. Birincisi bu tweaklerin cracklenmiş halini başka repolardan indirmek. Bu konuda başarılı bulduğum iki repo var. Bunlardan ilki ve bildiğim en kapsamlı yabancı repo olan Hack Your iPhone:https://repo.hackyouriphone.org/
İkincisi ise crackli ve türkçeleştirilmiş birçok tweak olan Sileo Türkiye:http://lifpa.com/repo/ İkinci yöntem ise Sileo Türkiye reposundaki CyDown uygulaması. Bu uygulama sayesinde kendi reposunda ücretli olarak gözüken birçok tweaki ücretsiz indirebiliyorsunuz.

Tweaki yazarak hangi repoda bulunduğunu görebileceğiniz websitesi:
https://www.ios-repo-updates.com/

Tweaklerim:
AudioRecorderXs: Telefon görüşmelerinizi ister manuel ister otomatik olarak kaydetmenize yarıyor.
Barmoji: Klavyenin altındaki boşluklu bölüme emoji koymaya yarıyor.
Bazzi 2: Özellikle X, Xs gibi modellerde gözükmeyen pil yüzdesini gözükür hale getiriyor.
Bolders: Uygulamaları koyduğunuz dosyaların açıldıklarında daha tarz gözükmesini sağlıyor.
ByeHomeButtonBarX: iPhone X ve Xs lerdeki ekranın en altında gözüken yukarı kaydırma barını kaldırıyor.
CallbarXs: Telefonu kullanırken gelen aramaların tüm ekranı kaplamayarak androidlerde olduğu gibi üstten bildirim şeklinde gelmesini sağlıyor.
Carbon,Noctis12,Eclipse Dark Mode:
Bu üçü de dark mode tweaki. Hepsi bütün uygulamalarla tam uyumlu çalışamayabiliyor. Deneyerek bakabilirsiniz.
Clearallmsg: Mesajlar uygulamasındaki mesajları ayrı ayrı silmek yerine tek tuşla silmeye yarıyor
CocoaTop: Bilgisayarda Ctrl Alt Delete yaparak açtığımız görev yöneticisi. İşlemlerin ram ve cpu kullanımları gözüküyor. Gereksiz yere cpuyu meşgul eden işlemleri kill diyerek kapatabiliyoruz. Ancak bilmeden kullanmamak lazım gerekli bir işlemi kapatmak durumunda sıkıntı olabilir.
Copiedbanner: Bildirimde gözüken metni kopyalamaya yarıyor.
CopyPasta: Birden fazla copy pastei aynı anda yapmanıza yarıyor.
CyDown: Ücretli tweakleri ücretsiz indirmeye yarıyor.
DlEasy: Sosyal medya uygulamarından fotoğraf ve videoları tek tıkla galeriye indirmenize yarıyor.
Essentials: Telefondaki durum çubuğu, uygulama dizilimi, klasörler vs gibi görünümsel sistemsel ayarlar için çok kullanışlı bir tweak.
Eyeplugs: Seçtiğiniz uygulamalardayken bildirim gelmesini engelleyen bir tweak. Uygulamadan çıktıktan sonra bildirimler toplu olarak geliyor. Pubg'de baya işime yarıyor.
JellyFish: Kilit ekranının görünümünü güzelleştiren bir tweak.
KillX Pro: Açık olan uygulamaları kapatırken tek tek kaydırmak yerinde bir tuş ile kapatmanıza yarayan bir tweak.
Notifica: Bildirimleri renklendirmeye yarayan bir tweak.
OnlineNotify: Whatsappta birinin online olması, mesajınızı görmesi vs durumlarda bildirim almanıza yarıyor.
Nocamerashutter: Fotoğraf çekerkenki sesi kapatıyor.
Quickcc: Denetim merkezindeki wifiye basılı tutunca gözüken wifi ağlarını gösteriyor.
Safari Plus: Safaride izlediğiniz videonun safari arkaplandayken çalışabilmesine, safariden videoları galeriye indirmeye ve programları da ayrıca indirebilmeye yarıyor.
SilentScreenshot: Ekran görüntüsü alırken ses çıkarmasını engelleyen bir tweak.
Snowboard: Cydiadan indirdiğiniz temaları uygulyabileceğiniz harika bir uygulama. Ayrıca uygulamaların isimlerini kaldırmaya da yarıyor. Önerdiğim temalar; Muze 4, Shunrai, Lotus, Offwhite, Oyster, Mojito, Echo, Viola, Muze 3
Sonus12: Ses açma kapama göstergesinin ekranın daha uygun bölgelerinde çok daha şık şekilde ekranı kaplamadan gözükmesini sağlayan tweak.
Translomatic: Herhangi bir uygulamada metni tarayıp tek tuşla Google Çeviri popupını açıp metni anlık çevirebilmenize yarıyor. Çok kullanışlı.
Twitter No Ads: Twitterdaki sponsorlu tweetleri gizliyor.
VoiceChangerXs: Konuşma esnasında sesinizi değiştirerek arkadaşlarınızı trollemenize yarıyor.
WifiPasswords: Şuana kadar bağlandığınız wifilerin şifrelerini liste olarak görebileceğiniz bir tweak.
YoutubeTools: Youtube uygulamasına reklam engelleme özelliği ve arkaplanda çalışma özelliği gibi birçok özellik katıyor.

Bazı tweaklerin ayarlama ekranında birçok anlaşılamayan ayar bulunuyor. Bahsedeceğim tweaklerde bu konuda sorun yaşayanlara veya tweakler hakkında detaylı bilgi almak isteyenlere özelden yardımcı olmaya çalışırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ods61 -- 22 Ekim 2019; 11:54:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
6 yıl
Yüzbaşı

Hemen güncelliyorum teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cantekim