Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İZMİRLİ ARKADAŞLAR YARDIM
K
5 yıl
Er
Konu Sahibi


Pazar günü DGS sınavım var ama nasıl gideceğimi bilmiyorum baktım eshot hatları kapatmış değiştirmiş ondan dolayı henüz yeni bir bilgide yok bilen varsa eski bilgiden ziyade şuan ki bilgiyi benim ile paylaşabilir mi hangi otobüs numaraları gidiyor?
Konaktan ve Çankayadan binebilirim.


9 Eylül Üni. Yabancı Diller Yüksekokulu, Dokuzçeşmeler kampüsü gireceğim yerdir cevaplarınızı beklemekteyim iyi forumlar saygılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
5 yıl
Yüzbaşı

Hilal metroda inip, Izban'a aktarma yapabilirsin hocam. Şirinyer durağında ineceksin. Sonra orada çoğu otobüs istediğin yerden geçiyor, kime sorsan gösterir. Başarılar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Z
5 yıl
Yüzbaşı

Konaktan 104 e bin 45 dk sonra kapısının önünde inersin. Veya 304 e bin 25 dk sonra bi alt sokağında inersin. Metro izban otobüs uzun iş hiç o topa girme.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşın da dediği gibi 304 en mantıklı ve kısa olanı. 2-3 dakikalık yürüme mesafesinde iniyorsun. Bindikten sonra söylersen orada indirirler zaten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

brder erken kalk valla kapıda kalın..

olmadı taksiye rica et abi böyle böyle diye sonra ödersin parasını belki müslüman birine denk gelirsin..



T
5 yıl
Yarbay

ben senin yerinde olsam yarın giderdim geceden kalırdım.. belli olmaz bir yanlış otobüs yanlış adres sınavın yanar.. sonra bekle dur..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.